Search found 66 matches

by rnio
Mon Jan 15, 2018 4:53 pm
Forum: Report a bug
Topic: sys.WebGet not working correctly?
Replies: 0
Views: 11

sys.WebGet not working correctly?

Hi Aaron, trying to use the NEW WHITEPAGES PRO api (3.0) ... and get NO more than 704 bytes from the "sys.WebGet" ... any ideas how to get around this? I know you set the limit to 8K ... but I am NOT getting that. Here is what I do: url = "https://proapi.whitepages.com/3.0/phone?phone=#{@cid}&api_ke...
by rnio
Mon Jan 15, 2018 3:56 pm
Forum: Report a bug
Topic: EMAIL-BODY format ... (MailFormat.Html?!)
Replies: 0
Views: 10

EMAIL-BODY format ... (MailFormat.Html?!)

Hi Aaron, I like to FORMAT (e.g. bold / different FONT e.g. courier) items inside the email body sys.Email(string to, string subject, string body ) Looking at the source it appears you do not set the HTML flag: email.IsBodyHtml = true; ALSO can you INCREASE the "private const int MAX_EMAIL_BODY_LENG...
by rnio
Fri Jan 12, 2018 7:17 am
Forum: Report a bug
Topic: The OLD topic of RTP / NAT etc.
Replies: 0
Views: 7

The OLD topic of RTP / NAT etc.

Hi Aaron, hope all is well :) My SETUP: Phone behind a NAT router (dd-wrt) / NO NAT / NO PROXY / Just 5060-5069 port forwarding When I REGISTER / USE my sipsorcery account ... I don't get AUDIO ... when I register / use my CALLCENTRIC account everything works (NO other changes except SIP credentials...
by rnio
Wed Oct 14, 2015 1:23 am
Forum: Report a bug
Topic: Windows 10 ... latest UPDATE ... Chrome or E
Replies: 2
Views: 731

Windows 10 ... latest UPDATE ... Chrome or E

Hi Aaron, hope you are doing well ... I just wanted to do a few changes ... and I get the SILVERLIGHT install msg. Downloading the BIN ... does not work ... I still get the msg to INSTALL the add-on ... I check in CHROME (NPAPI flag set) ... did not do the trick. EDGE ... did not work either. Q: Any...
by rnio
Tue May 12, 2015 1:40 am
Forum: Developer Chat
Topic: CNAM Service ...
Replies: 5
Views: 2151

Re: CNAM Service ...

Hi Aaron, got a little closer to making this work. So I am trying to leverage the Whitepages-Pro API 2.1 ... however right after I get the page ... I run into an error. It looks like I am NOT getting the full response ?! I tried the "sys.webget" ... and the method the WP guys are suggesting. BOTH I ...
by rnio
Sun May 10, 2015 11:59 pm
Forum: Developer Chat
Topic: CNAM Service ...
Replies: 5
Views: 2151

Re: CNAM Service ...

Hi Aaron, thanks for the FAST response. I just added as the FIRST line to my script: require 'json' When the script is executed I get: Using dialplan xxx-TEST for In call to sip:xxx-TEST@sipsorcery.com. There was an exception executing your dial plan script: no such file to load -- json Dialplan cle...
by rnio
Sun May 10, 2015 3:32 am
Forum: Developer Chat
Topic: CNAM Service ...
Replies: 5
Views: 2151

CNAM Service ...

Hi There, I am tiered of my current CNAM service and looking for a new one. I did use CallerIDService.com ... The NEW one I am looking at is whitepages-pro Q: Any other suggestions ? How about European CNAM service ? Q: Is there a way to use "json" within our scripts ? Alternatives? Thanks for any h...
by rnio
Fri Jan 09, 2015 5:44 pm
Forum: News
Topic: sipsorcery.com
Replies: 92
Views: 40492

Re: sipsorcery.com

Hi There,

since 2:00 am PDT 01-08-2015

sipcorcery.com stopped responding to my pings ?!

I use this to as a heartbeat for my phone setup.

Any suggestions for a workaround?

Robert
by rnio
Mon Dec 08, 2014 6:22 am
Forum: Use Cases
Topic: SOLVED: Init a call from the PC -> execute on my desk phone
Replies: 1
Views: 600

SOLVED: Init a call from the PC -> execute on my desk phone

UPDATE #2: Further reading ... Google Voice does the trick ... you can enable the ability to identify and call a number found inside the CHROME browser window. (e.g. when reading your email ... or just surfing etc.) GV will offer to DIAL the number for you ... and connect it to a pre-registered phon...
by rnio
Sat Nov 22, 2014 9:02 pm
Forum: Technical Support
Topic: FIXED: CAN NOT REGISTER one of my accounts ...
Replies: 2
Views: 595

Re: CAN NOT REGISTER one of my accounts ...

UPDATE:

Working now ... why ?!