Search found 70 matches

by rnio
Sun Jan 21, 2018 2:44 pm
Forum: Report a bug
Topic: trace@sipsorcery.com ... is BLACKLISTED ?!
Replies: 4
Views: 25

Re: trace@sipsorcery.com ... is BLACKLISTED ?!

They could not / wont tell me ... Here is the email header of one of these TRACE emails: from: trace@sipsorcery.com to: sipsorcery@ni...net date: Sat, Jan 13, 2018 at 7:08 PM subject: HOME: NIO,ROBERT (@ 1650283xxxx | + 1 (650) 283-xxxx) called, 01/13/2018 19:08 Maybe you can send me an email (from ...
by rnio
Sat Jan 20, 2018 5:41 pm
Forum: Report a bug
Topic: trace@sipsorcery.com ... is BLACKLISTED ?!
Replies: 4
Views: 25

Re: trace@sipsorcery.com ... is BLACKLISTED ?!

Hi Aaron,

still NOT getting any emails ... have a minute to look into this ?

Thanks
by rnio
Tue Jan 16, 2018 10:49 pm
Forum: Report a bug
Topic: trace@sipsorcery.com ... is BLACKLISTED ?!
Replies: 4
Views: 25

trace@sipsorcery.com ... is BLACKLISTED ?!

Hi Aaron, I just was told that your email address went onto a blacklist ... thus I am NOT getting any more trace emails to my 1&1-Email domain. Apparently there is a BOUNCE msg. being sent to YOU ... and that YOU need to contact them to get it onto the WHITELIST. I hope I was not the reason for this...
by rnio
Tue Jan 16, 2018 5:36 pm
Forum: Report a bug
Topic: require 'active_support/core_ext/object/blank'
Replies: 0
Views: 14

require 'active_support/core_ext/object/blank'

Hi Aaron,

is there a way to make this available?:

Code: Select all

require 'active_support/core_ext/object/blank'
No need anymore (unless its super easy for you :) ) Made a workaround.
by rnio
Mon Jan 15, 2018 4:53 pm
Forum: Report a bug
Topic: sys.WebGet not working correctly?
Replies: 0
Views: 19

sys.WebGet not working correctly?

Hi Aaron, trying to use the NEW WHITEPAGES PRO api (3.0) ... and get NO more than 704 bytes from the "sys.WebGet" ... any ideas how to get around this? I know you set the limit to 8K ... but I am NOT getting that. Here is what I do: url = "https://proapi.whitepages.com/3.0/phone?phone=#{@cid}&api_ke...
by rnio
Mon Jan 15, 2018 3:56 pm
Forum: Report a bug
Topic: EMAIL-BODY format ... (MailFormat.Html?!)
Replies: 0
Views: 16

EMAIL-BODY format ... (MailFormat.Html?!)

Hi Aaron, I like to FORMAT (e.g. bold / different FONT e.g. courier) items inside the email body sys.Email(string to, string subject, string body ) Looking at the source it appears you do not set the HTML flag: email.IsBodyHtml = true; ALSO can you INCREASE the "private const int MAX_EMAIL_BODY_LENG...
by rnio
Fri Jan 12, 2018 7:17 am
Forum: Report a bug
Topic: The OLD topic of RTP / NAT etc.
Replies: 1
Views: 28

The OLD topic of RTP / NAT etc.

Hi Aaron, hope all is well :) My SETUP: Phone behind a NAT router (dd-wrt) / NO NAT / NO PROXY / Just 5060-5069 port forwarding When I REGISTER / USE my sipsorcery account ... I don't get AUDIO ... when I register / use my CALLCENTRIC account everything works (NO other changes except SIP credentials...
by rnio
Wed Oct 14, 2015 1:23 am
Forum: Report a bug
Topic: Windows 10 ... latest UPDATE ... Chrome or E
Replies: 2
Views: 738

Windows 10 ... latest UPDATE ... Chrome or E

Hi Aaron, hope you are doing well ... I just wanted to do a few changes ... and I get the SILVERLIGHT install msg. Downloading the BIN ... does not work ... I still get the msg to INSTALL the add-on ... I check in CHROME (NPAPI flag set) ... did not do the trick. EDGE ... did not work either. Q: Any...
by rnio
Tue May 12, 2015 1:40 am
Forum: Developer Chat
Topic: CNAM Service ...
Replies: 5
Views: 2163

Re: CNAM Service ...

Hi Aaron, got a little closer to making this work. So I am trying to leverage the Whitepages-Pro API 2.1 ... however right after I get the page ... I run into an error. It looks like I am NOT getting the full response ?! I tried the "sys.webget" ... and the method the WP guys are suggesting. BOTH I ...
by rnio
Sun May 10, 2015 11:59 pm
Forum: Developer Chat
Topic: CNAM Service ...
Replies: 5
Views: 2163

Re: CNAM Service ...

Hi Aaron, thanks for the FAST response. I just added as the FIRST line to my script: require 'json' When the script is executed I get: Using dialplan xxx-TEST for In call to sip:xxx-TEST@sipsorcery.com. There was an exception executing your dial plan script: no such file to load -- json Dialplan cle...