Sip Instellingen Voor Budgetphone

Nederlands Forum
jvwelzen
Posts: 716
Joined: Thu Sep 11, 2008 1:56 pm

Postby jvwelzen » Wed Mar 04, 2009 6:19 pm

Misschien dat het met voicetading wel kan

Want bij voicetrading kan ik ieder nummer meesturen wat ik zelf wil

Misschien dat het bij poivy niet kan

Want de sipswitch laat het gewoon toe

User avatar
TheFug
Posts: 914
Joined: Sat Oct 06, 2007 8:23 am
Location: The Netherlands, North-Holland

Postby TheFug » Thu Mar 05, 2009 4:13 pm

Ja, als dat kan....... zo kan je bv. ook met een anoniem Sipbroker account ieder gewenst nummer mee sturen.

btw. wat is de minimale "prepay-inleg" bij Voice Trading ? dat kon ik niet op de site ontdekken, en wordt de "bedrijfsnaam" ook gechecked ?
Thanks, The Fug.

gear: my ISP's Zyxel Modem/Router in bridge, Sitecom WL309 Router, Siemens Gigaset 301D

jvwelzen
Posts: 716
Joined: Thu Sep 11, 2008 1:56 pm

Postby jvwelzen » Fri Mar 06, 2009 11:37 am

Minimale inleg is 500 euro

en ja de bedrijfsnaam wordt wel gecheckd

je moet namelijk je kvk en btw nummer opgeven

als je wil kan ik je wel een berichtje sturen waneer ik mijn nieuwe website online ga zetten

het is de bedoeling om wat voip accounts te gaan verkopen via voicetrading

Zit alleen nog te wachten op de nieuwe versie van de lokale sipswitch
want ik wil mijn database live kunnen updaten en dat kan nu nog niet

User avatar
TheFug
Posts: 914
Joined: Sat Oct 06, 2007 8:23 am
Location: The Netherlands, North-Holland

Postby TheFug » Fri Mar 06, 2009 4:10 pm

Als je het op prijs steld om dingen te testen, wil ik je wel helpen.
Thanks, The Fug.

gear: my ISP's Zyxel Modem/Router in bridge, Sitecom WL309 Router, Siemens Gigaset 301D

jvwelzen
Posts: 716
Joined: Thu Sep 11, 2008 1:56 pm

Postby jvwelzen » Fri Mar 06, 2009 4:43 pm

Nou dat klinkt niet slecht ???

Heb nog wel wat dingen die ik getest wil hebben..

Wil het nog wel even testen op verschillende providers enzo

Verschillende nat configuratie enzovoort...

Stuur wel een pm als je het goed vindt

User avatar
TheFug
Posts: 914
Joined: Sat Oct 06, 2007 8:23 am
Location: The Netherlands, North-Holland

Postby TheFug » Sat Mar 07, 2009 8:28 pm

Ja, okay, ik merk het wel.
Thanks, The Fug.

gear: my ISP's Zyxel Modem/Router in bridge, Sitecom WL309 Router, Siemens Gigaset 301D

jvwelzen
Posts: 716
Joined: Thu Sep 11, 2008 1:56 pm

Postby jvwelzen » Mon Mar 09, 2009 10:18 am

Heb de sip gegevens ge Pm't


Return to “Nederlands Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest