sip provider binding gets deleted when registration fails

Discussions about using SIP Sorcery on your own computer/server
Post Reply
wildsip
Posts: 23
Joined: Sun Jun 19, 2011 2:42 am

sip provider binding gets deleted when registration fails

Post by wildsip » Fri Aug 26, 2011 5:45 pm

I am using the local version with xml config files. Sometimes the providerbinding gets deleted if the registration fails. Then next time the error of "providerbinding asset not found" shows up and it is never able to register again. I then have to manually go to sipproviderbindings.xml and add the provider binding.

Is there a way to prevent it from deleting the sipproviderbinding entry when the registration fails ?

User avatar
Aaron
Site Admin
Posts: 4551
Joined: Thu Jul 12, 2007 12:13 am

Re: sip provider binding gets deleted when registration fail

Post by Aaron » Sat Aug 27, 2011 11:14 am

There are certain error conditions with a provider registration that the SIP Provider binding is intentionally deleted. For example a 403 Forbidden response that indicates the SIP account being registered with doesn't exist. What's the disabled reason that gets set on the SIP Provider when the binding is deleted?

wildsip
Posts: 23
Joined: Sun Jun 19, 2011 2:42 am

Re: sip provider binding gets deleted when registration fail

Post by wildsip » Thu Sep 15, 2011 12:27 am

The registration failure message for the provider is could not find the binding asset

dig12345
Posts: 17
Joined: Thu Aug 05, 2010 8:01 pm

Re: sip provider binding gets deleted when registration fail

Post by dig12345 » Tue Dec 27, 2011 1:25 pm

I use mySQL and have a script running every few minutes to check for delete bindings and recreate if necessary.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest