SWITCHBOARD LOGIN

Support for the SIP Sorcery Switchboard application
Post Reply
ANDREWBUYDA
Posts: 23
Joined: Wed Dec 08, 2010 8:49 am

SWITCHBOARD LOGIN

Post by ANDREWBUYDA » Wed Dec 08, 2010 9:05 am

Hi,
Do I need different password for the switchboard?
I have tried to log in using sipsorcery password and got this error "Registration failed with 401 Unauthorised".
Thanks,
Andrew.

User avatar
Aaron
Site Admin
Posts: 4552
Joined: Thu Jul 12, 2007 12:13 am

Re: SWITCHBOARD LOGIN

Post by Aaron » Wed Dec 08, 2010 9:49 am

The switchboard is only wired up to work with sipsorcery.com accounts. Your acocunt is with the demo system on demo.sipsorcery.com.

ANDREWBUYDA
Posts: 23
Joined: Wed Dec 08, 2010 8:49 am

Re: SWITCHBOARD LOGIN

Post by ANDREWBUYDA » Wed Dec 08, 2010 6:49 pm

Hi Aaron,
Thanks for the reply.
I think I have purchased on E-BAY real account not demo.
I was able to login to my account on http://www.sipsorcery.com/mainsite/Home/Portal
Thanks,
Andrew.

User avatar
Aaron
Site Admin
Posts: 4552
Joined: Thu Jul 12, 2007 12:13 am

Re: SWITCHBOARD LOGIN

Post by Aaron » Wed Dec 08, 2010 9:41 pm

Ok in that case you can login to the switchboard using one of your SIP accounts. The switchboard acts as a SIP client so needs to login with SIP credentials and not your web ones. If you've got a brand new account your web and SIP account credentials will be the same anyway.

ANDREWBUYDA
Posts: 23
Joined: Wed Dec 08, 2010 8:49 am

Re: SWITCHBOARD LOGIN

Post by ANDREWBUYDA » Wed Dec 08, 2010 9:47 pm

Hi Aaron,
Thanks for the reply.
I have just tried again to log into the switchboard using the same password that I have for the SIP account and got the error:
Registration failed with 401 Unauthorised
Regards,
Andrew.

User avatar
Aaron
Site Admin
Posts: 4552
Joined: Thu Jul 12, 2007 12:13 am

Re: SWITCHBOARD LOGIN

Post by Aaron » Wed Dec 08, 2010 9:51 pm

I've checked the switchboard with my own account and it's working properly.

I'll have a look at your account later today after I get home from work.

ANDREWBUYDA
Posts: 23
Joined: Wed Dec 08, 2010 8:49 am

Re: SWITCHBOARD LOGIN

Post by ANDREWBUYDA » Wed Dec 08, 2010 9:58 pm

Thanks.

zzvikingzz
Posts: 1
Joined: Wed Aug 31, 2011 6:20 pm

Re: SWITCHBOARD LOGIN

Post by zzvikingzz » Wed Aug 31, 2011 6:28 pm

I have a question about the switchboard. I see some commands to run to get my sip account setup but I don't see how to enter the account details for a new dial plan. DO I need to sign up for something else to enable this capability?

User avatar
Aaron
Site Admin
Posts: 4552
Joined: Thu Jul 12, 2007 12:13 am

Re: SWITCHBOARD LOGIN

Post by Aaron » Wed Aug 31, 2011 10:54 pm

I don't quite get your question. If you're asking is there a special dial plan needed to use the swtichboard then the answer is no. There are some customisations you need to do in the dialplan a switchboard SIP account uses and those are described here http://www.sipsorcery.com/mainsite/Help ... alplanmods.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest