No Incoming on SipSorcery

Latest news about SIP Sorcery
Post Reply
MyVoip
Posts: 15
Joined: Fri Jun 05, 2009 6:12 pm

No Incoming on SipSorcery

Post by MyVoip » Mon Jul 13, 2009 5:58 pm

I was able to receive incoming calls on SS but since this morning i haven't been able to receive any incoming calls.

ATA seems to be registering as well as SIP providers status is shown as registered in SS.

Anyone else having similar problems?

jvwelzen
Posts: 716
Joined: Thu Sep 11, 2008 1:56 pm

Post by jvwelzen » Mon Jul 13, 2009 6:10 pm

yes same problems here

User avatar
TheFug
Posts: 914
Joined: Sat Oct 06, 2007 8:23 am
Location: The Netherlands, North-Holland

Post by TheFug » Mon Jul 13, 2009 11:02 pm

Same here, for a free Blueface account, but my Budgetphone account works again, since late evening 13th of july.
Thanks, The Fug.

gear: my ISP's Zyxel Modem/Router in bridge, Sitecom WL309 Router, Siemens Gigaset 301D

chiunshen
Posts: 3
Joined: Thu Jul 16, 2009 8:34 pm

Post by chiunshen » Thu Jul 16, 2009 9:22 pm

I could not make any call in this morning.
The function of sip providers is something wrong.
It shows "There was an error retrieving the number of sip provider binding. No property or field "RegisterActive" exists in type "SIPProviderBidding"".
I could not add or modify the sipproviders. The create date and last update date are " 01 01 0001 00:00:00". The date of dialplan is also "01 01 0001 00:00:00". Any idea?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest